Вы здесь

Удосконалення технологічних прийомів виробництва та підготовки до інкубації яєць курей, качок і страусів

Автор: 
Мо\'авіа Мохаммад Афнан Альматарнех
Тип работы: 
Дис. канд. наук
Год: 
2009
Артикул:
0409U001589
99 грн
(320 руб)
Добавить в корзину

Содержимое

ЗМІСТ
С.
ВСТУП
Розділ 1. ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ .1.1. Технологія виробництва інкубаційних яєць.1.1.1. Виробництво інкубаційних яєць курей яєчних кросів 1.1.2. Виробництво інкубаційних яєць качок .1.1.3. Особливості утримання страусів під час відтворювального сезону
1.2. Технологічні прийоми підготовки до інкубації та інкубація яєць1.2.1. Особливості збирання та зберігання інкубаційних яєць .1.2.2. Ефективність застосування дезінфікуючих засобів для передінкубаційної обробки яєць.
1.2.3. Особливості інкубації яєць курей, качок та страусів .
Розділ ІІ МАТЕРІАЛ ТА МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕНЬ 2. Умови та схема проведення досліджень 2. Визначення впливу умов вирощування та утримання курей на їх продуктивність
2.3. Дослідження впливу умов утримання на несучість качок та страусів .
2.4. Випробування нових засобів для передінкубаційної дезінфекції яєць
Розділ ІІІ РЕЗУЛЬТАТИ ВЛАСНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ 3. Продуктивність курей залежно від умов їх вирощування та утримання .
3.1.1. Вплив умов вирощування на збереженість та живу масу курчат3.1.2. Продуктивність курей залежно від умов їх вирощування
3.1.3. Продуктивність курей залежно від умов та системи їх утримання .
3. Несучість качок залежно від умов їх утримання 3. Плодючість страусів залежно від умов їх утримання 3. Дослідження антимікробної активності нових дезінфектантів. 3. Ефективність застосування йодезолю для передінкубаційної дезінфекції яєць курей, качок та страусів .
3. Ефективність двохразового застосування йодезолю для дезінфекції яєць курей та качок
3. Аналіз та узагальнення результатів дослідженьВИСНОВКИ ПРОПОЗИЦІЇ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА .СПИСОК