- Киев+380951357107
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Науково-практичне обґрунтування і розробка технології консервованих функціональних напоїв
Тип работы:
Дис. докт. наук
Год:
2008
Артикул:
3508U000032 99 грн
(320 руб)
Рекомендуемые диссертации
- Технологія бета каротинового концентрату та збагачених ним консервованих продуктів
- Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна
- Удосконалення технології виробництва консервів із грибів шампіньйонів
- Наукові основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів та овочів
- Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів
- Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів
- Удосконалення технології виробництва консервованого зеленого горошку.
- Наукове обґрунтування технологій каротиноїдних і хлорофілвмісних дрібнодисперсних рослинних добавок
- Удосконалення технології виробництва виноградного соку з застосуванням рівномірного електромагнітного поля надвисокої частоти.
- Розробка технології зберігання овочів у розчинах хлоридів при виробництві маринадів